Новорічні ранки

2019-12-27

З дитинства нас супроводжують казки, які ми читаємо переглядаємо і навіть вигадуємо. Потім виростаємо, але не перестаємо їх любити. Бо куди б нас не завітав сюжет, добро завжди перемагає. І хочеться щоб у житті було так само. Щороку зимова казка у вигляді Новорічних дійств приходить в ЗДО, головними героями, якої є Дід Мороз, Снігуронька та казкові герої, а ще лісова красуня - Ялинка навколо якої відбуваються новорічні дива, дійства, хороводи, таночки представлені вихованцям закладу. І дорослі, і діти полюблять свято Нового року, адже воно приносить багато блиску веселощів, приємних сюрпризів, повних сповідань. Тому вихованці одягаються в казкових персонажів і показують всі свої артистичні вміння, отримують взамін подарунки від Діда Мороза.

24 грудня в групах раннього віку №1"Сонечко" ,№ 2"Бджілка" та №5"Ромашка" були проведені Новорічні ранки. Казкові герої подарували малятам яскраві враження та незабутні спогади.

26 грудня на Новорічних ранках побували діти молодших №3"Калинка",№6"Дзвіночок", та середніх №7"Сонечко",№8"Колобок" груп.

27 грудня в середній №11"Теремок" та старших №9"Джерельце" ,10"Волошка" ,12"Колосок" Новорічні ранки стали справжньою казковою пригодою для маленьких вихованців

Кiлькiсть переглядiв: 387

Коментарi